Öppna ölprovningar på Bryggeriet
Jun
8
to Jul 25

Öppna ölprovningar på Bryggeriet

Äntligen är det dags, nu kan du anmäla dig till våra kommande ölprovningar. Vi provar 5 fem stycken av våra öl och en rundvandring i bryggeriet. Pris 300 kr. Frågor och bokningar görs endast via epost: mikael@pineridgebrewery.se

Åldersgräns: 20 år För att provningarna skall bli av måste vi bli minst 10 pers vid varje tillfälle och max 30 pers..

Vi slår upp portarna till The Zoo följande datum:
2 juli
3 juli
4 juli

9 juli
10 juli
11 juli

23 juli
24 juli
25 juli

Observera att du kan välja på två sittningar varje datum, kl.17.00 och 19.00. Välkommen med din bokning!

//Mikael Karlsson, The Pine Ridge Brewery

View Event →

Örebro Öl & Whisky Festival 2018
Nov
23
to Nov 24

Örebro Öl & Whisky Festival 2018

Örebros uppskattade öl- och whiskyfestival anordas 2018 för 11:e året i rad på Conventum Arena. Här samlas drygt 7000 personer en gång om året - allt från riktigt nördiga dryckesfantaster till dem som är lite småtörstiga - för att lära sig mer och prova de spännande produkter som utställarna erbjuder. Här finns även möjlighet att delta i seminarier och specialprovningar samt få något gott att äta. Tillsammans skapar vi en trivsam helg och en lyckad tillställning för alla! Vi ses den 23-24 november! Välkommen!

View Event →
Norrköping Beer & Whiskey Festival
Nov
16
to Nov 17

Norrköping Beer & Whiskey Festival

Välkommen till Norrköping Beer & Whisky Festival!
Den 16-17:e november 2018 slår vi upp dörrarna till Norrköpings egna öl- och whiskyfestival för tredje året. Under två hela dagar bjuder vi in till samkväm med spännande dryckesupplevelser. Vi samlar de främsta och mest spännande leverantörerna och producenterna under ett och samma tak med målet att skapa med minnesvärd helg för alla öl- och whiskyentusiaster i Norrköping med omnejd.

Var?
Östgötaporten i Norrköping.

När?
Fredagen den 16:e november kl 16:00 – 22:00.
Lördagen den 17:e november kl 12:00 – 22:00.

Hur?
Uppsluppet, trevligt och nåt för alla. Alla över 20 år vill säga. Idén med Norrköping Beer & Whisky Festival är att du inte behöver kunna och veta allt. Det är därför vi har bjudit in de som är specialister. Utställarna. Festivalen är också till för dig som kan mycket och vet exakt vad du vill smaka på, vad det ska smaka och hur det ska dofta. Alla ska trivas på den här tillställningen som är Norrköpings folkfest i novembermörkret.

View Event →